Kontakt/Villkor

KONTAKTA OSS 
 
 
 

Villkor och regler

Allmänt

 

Betalning: Om ingen annan överenskommelse skett sker betalning vid ankomst med kreditkort. Eventuell fakturering görs endast om skriftligt underlag inkommit innan ankomst.

Bokningsvillkor: Eventuell avbokning ska ske direkt till hotellet senast kl 18.00 dagen före ankomst. Vid senare avbokning förbehåller vi oss rätten att debitera en övernattning. Vid ankomsttid efter receptionens öppettider måste bokningen garanteras med ett kreditkort och då sker alltid debitering enligt gällande praxis.Villkoren för bokningen är en överenskommelse mellan dig och hotellet. Om ingen speciell överenskommelse har gjorts så gäller nedanstående regler. För att boka en hotell rum måste du vara minst 18 år. Du som bokar är alltid ansvarig för de personer som bor i samma rum. Namn och antalet gäster måste stämma överens med det som angetts i bokningen. Legitimation kontrolleras vid incheckning. Rumspriserna gäller för max två personer. Extrasängar finns att hyra mot en kostnad.

 

För gruppbokningar och avtalskunder gäller särskilda regler.

Betalning

 

För vissa priser gäller förskottsbetalning, i andra fall betalning i samband med incheckning. Läs detaljerade betalningsvillkor på din bokningsbekräftelse.

 

Förvaring av värdesaker och bagage

 

Lämna inte bagaget utan uppsikt i allmänna ytor inom hotellet. Vi erbjuder förvaring som service, men har aldrig ansvar för det inlämnade. Hotellet har ingen skyldighet att förvara egendom som är av högt värde. Hotellet har inget strikt ansvar för egendom du förvarar i hotellet.

 

Din egen säkerhet

 

Ta alltid reda på var nödutgångar, larmknappar och brandsläckare är placerade på din våning. Titta noga på utrymningsplanen.

 

Vad har jag för skyldigheter

 

Du som gäst måste vårda hotellet väl och följa de ordningsregler som gäller. Hotellgäster får inte uppträda så att de stör andra gäster. Om gäster uppträder störande eller på annat sätt försummar sina skyldigheter enligt detta avtal kan de avvisas från hotellet. Man har då inte rätt till återbetalning och blir skadeståndsskyldig för samtliga gäster som har tagit skada. 


 

Husdjur

 

Husdjur får inte tas in på hotellet.

 

Rökning förbjuden

 

Rökning i hotellet eller i andra utrymmen är absolut förbjudet och kan utlösa ett automatiskt brandlarm. Man bör även vara aktsam så att inte brandlarmet utlöses. Personer som orsakar larm på grund av oaktsamhet kommer att debiteras alla kostnader som uppkommer på grund av detta. Person som bor i hotellet är helt och hållet ansvarig för de skador som han/hon orsakat hotellet eller tredje part eller som följd av handlingar i strid med avtalet. Medvetna åtgärder/handlingar som strider mot hotellets säkerhetspolicy kan vara skäl för omedelbar uppsägning av bokningen.

 

Städning och byte av linne

 

Städning och byte av lakan och handdukar sker 1 gång per dag. Extra städning kan beställas mot tilläggskostnad. För gruppbokningar och avtalskunder kan särskilda regler gälla.

Kontakta Hotell Tuna Park

Reception


016-200 69 69


Info@hotelltunapark.se

HOTELL TunaPark


Västerleden 58, 633 46 Eskilstuna.


Tel: 016-200 69 69

Email: info@hotelltunapark.se

Hitta oss


Hotell tunapark

Eskilstuna